Horoscop Urania - Video Horoscop Urania

Predictii astrale oferite saptamanal de Urania in emisiunea Pasul Fortunei, difuzata Vineri de la ora 17 si in reluare Sambata de la ora 14.30 pe canalul B1 TV.

Dictionar de vise - N

NAFTALINA:lucruri vechi de care iti este greu sa te desprinzi, atasamente ce iti fac rau, relatii de care incerci sa mai tii desi nu iti mai aduc nici o satisfactie.
NAS: blocarea perceptiilor lor prin tot felul de ganduri negative sau interpretari gresite ale unor evenimente.
NASTURE:rupt - instabilitate emotionala, gelozie, teama de a pierde pe cineva drag; cusut la haina - perseverenta, curajul de a obtine ceea ce vrei; gasit undeva - semn de posibile necazuri, sentimentul ca ceva iti lipseste.
NASTERE: asisti la o nastere - speranta, proiectia propriilor tale dorinte de succes, viziunea asupra vitorului, alter-ego-ul tau, adica chemarea copilului interior, a ceea ce esti tu in stare pura, nealterata de educatie, principii, prejudecati, stereotipuri; Tu nasti  - capacitatea de a crea ceva, semn ca tot ceea ce faci, este facut cu sufletul; noi inceputuri.
NAUFRAGIU: clacaj psihic, stres, criza, frica, anxietate, delasare, renuntare, descurajare.
NAVA: pe apa - idei noi, dezvoltare intelectuala, lipsa de maturitate emotionala, grandomanie si incredere in fortele proprii.
NEG: semn de boala, ganduri negative, lipsa de toleranta, lipsa de grija de de iubire fata de propria persoana.
NEGRU: tristete, abandon, depresie, singuratate, pesimism, lipsa de adaptare, lipsa de afectiune, relatii sentimentale caracterizate de posesivitate, neincredere, duritate si neexprimarea sentimentelor.
NEVOIE: senzatia de nevoie- simti ca iti lipseste ceva, nemultumire sufleteasca, sentimentul ca nimic nu iti cinvine si ca nimeni nu iti face pe plac, lipsa si nevoie de schimbare.
NISIP:visare, spontaneitate, semn de iubire, pasivitate, pui suflet in ceea ce faci, romantism, traiesti in prezent.
NOAPTE: teama de singuratate, emotional te simti neinteles, cautarea sensului vietii, introspectie, iesirea la suprafata a tuturor fricilor tale, situatii in care vei fi provocat.
NOD: dorinta de a opri trecerea timpului, blocaj emotional si greutate in exprimarea emotiilor si sentimentelor; a desface un nod - eliberarea de blocaje, increderea in destinul tau.
NORA:  daca te visezi in postura de nora - neincredere in tine, dorul de mama; daca visezi ai o nora - frustrari ale trecutului, bucurie si belsug.
NORI:albi -  perspective pozitive, vise irealiste dar realizabile, stare de visare, de reverie, bucurie, rezultate bune; negri - deprimare, sentimentul desertaciunii, stare sufleteasca proasta, pesimism.
NOROI: mustrari de constiinta, pareri de rau, stare emotionala proasta, acceptarea unor adevaruri despre tine, griji.
NOUTATE/NOU: (lucruri noi) inceputuri, perspective, posibile schimbari, sperante, necesitatea de a modifica ceva.
NUCA: dezvoltare intelectuala, ganduri prea multe, asumarea de riscuri, semn de intelepciune.
NUFAR: te lasi dus de val, sentimentalism, suflet bun, puritate, sentimente pozitive, caldura sufleteasca, armonia ta interioara este determinata de nivelul de afectiune pe care il primesti de la altii.
NUMAR: revelatie, decodificarea propriei tale persoane, un amanunt ce tine de acel numar; daca numeri in vis - asteptare, planificare, organizare.Iata ce semnifica numerele. Sunt 9 numere ce e mai sus de ele se face adunarea numerelor din componenta(ex: 23- 2+3=5)
1- perfectiune, idealism, unitate in diversitate,  dar si aplecatie spre egocentrism sau narcisismn.
2- dualitate dar si gandirea in cuplu prin prisma lui "noi", polaritate, dihotomie, masculin si feminin (YIn si Yang)
3- numar magic, spiritualitate, trinitate - corp, minte, spirit, comunicare si intelepciune.
4- stabilitate, sunt 4 puncte cardinale - orientare in spatiu, pragmatism si ratiune.
5- numarul intelectului, gandire profunda, capacitate de analiza si sinteza, indemanare
6- numarul dragostei, al armoniei intr-un cuplu, frumusete, altruism.
7- spiritualitate, sacralitate, sunt 7 zile intr-o saptamana-perfectiune, sentimentalism, emotii puternice de aici se poate ajunge in gelozie si posesiune.
8- materialitate, bani, este numarul legat de datorii banesti, avere, pragmatism.
9- evolutie, schimbare, intuitie, 9 luni de sarcina - initiere, invatarea lectiilor, atinerea unui nivel inalt de iluminare.
NUME: daca iti apar in vis nume de oameni - fiecare nume este asociat cu o persoana care te va indruma in viata (poate chiar fara sa stii) sau care are o legatura speciala cu tine, care te va influenta intr-un anume fel sau altul.Numele inseamna energie si pate insemna ori ca cineva cu acel nume se gandeste la tine sau tu te gandesti la el/ea. Asociere mentala intre un nume receptat in trecutul apropiat si anumite persoane pe care le-ai vazut tot in aceasta perioada de timp.
NUNTA: a ta - planuri, responsabilitate dar si frici si nesiguranta pe ceea ce ai, neincredere in tine sau in cel de langa tine, atingerea scopului propus, initiere in dragoste, invatare, dorinta ascunsa de a avea certitudini,Nunta altcuiva - spirit analitic, sesizare si perceperea unor lucruri despre tine, necesitatea de a te maturiza, de a-ti asuma responsabiliati, renuntarea la frici, temeri si implicarea intr-un proiect profesional sau sentimental, teama de angajamente, constrangere. Conteaza foarte mult sentimentul pe care il resimti in vis legat de nunta respectiva. De cele mai multe ori sentimentul insusi este cheia de decriptare a visului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu