Horoscop Urania - Video Horoscop Urania

Predictii astrale oferite saptamanal de Urania in emisiunea Pasul Fortunei, difuzata Vineri de la ora 17 si in reluare Sambata de la ora 14.30 pe canalul B1 TV.

Dictionar de vise - P

PACHET: daca primesti un pachet inseamna veste, daca trmiti un pachet inseamna ca te gandesti la cineva sau cineva nou s-ar putea sa apara in viata ta.
PACIENT: lipsa de initiativa, pasivitate si lipsa de curaj intr-o situatie.
PAHAR: responsabilitati si vise, dorinta de a te detasa de probleme, proietarea sperantelor unui viitor bun
PAIE: saracie, lipsa de abundenta dar foarte mare sansa de revenire; daca ard inseamna paguba, pierdere.
PALAT: dorinta de stabilitate, visele si sperantele tale, dorinta de a iubi si de a fi iubit/a si protejat/a.
PALID: lipsa de chef, lipsa de vitalitate, inactivitate, posibile probleme fizice.
PALMA: destin, drum, cale, o chestiune de alegere personala, a costrui ceva (viata ta, viitorul ta) cu mainile tale; a primi o palma - mustrari de constiinta, sentiment profund de culpa; a da o palma cuiva - sentimente de ura reprimate in tine, lucruri neexprimate.
PALMIER: creativitate, viziune pozitiva asupra lucrurilor, deschidere catre calatorii si aventura.
PALTON: comoditate, izolare, egoism.
PANA: semn bun, speranta, sansa, veste, bucurie, revedere.
PANGLICA: proiecte noi, pe cale sa aduca multe beneficii
PANTALONI: asumarea initiativelor, curaj, responsabilitate, agresivitate, putere psihica.
PANTERA: dualitate, confuzie, pendulare intre o stare si alta.
PANTOFI: drum nou, depasirea limitelor proprii; desperecheat- cautarea unui partener, singuratate, lipsa sentimentului de iubire, dorinta de a gasi parteneru potrivit fie intr-o relatie de afaceri fie intr-una de iubire; vechi  - lancezeala, lipsa de curaj si de initiative.
PANSAMENT: fricile tale interioare, frica de a nu fi ranit sufleteste, daca pansamentul este rosu  - sufleteste nu esti in cea mai buna stare; daca e alb si curat - esti mult prea precaut si te izolezi de cei din jur, atentie la boli si la accidente.
PAPAGAL: barfe, fire clevetitoare ce iti poate aduce deservicii mai tarziu
PAPION: aroganta si snobism, infatuare, mandrie de sine si accent pe imaginea sociala.
PAR: forta fizica scazuta, energie vitala scazuta, ganduri foarte multe, hiperactivitate celebrara, atentie la stres si oboseala.
PARADA: dorinta de ceva nou, de cunostinte noi, de socializare, mirajul aglomerarilor urbane, al multimilor si al petrecerilor.
PARAPET: blocaj, ciocnirea de necazuri, perioada proasta.
PARASUTA: asumarea de riscuri, curaj, initiativa, lipsa de scrupule, reusite.
PARC: te simti sufocat si coplesit, nevoia de relaxare, de detasare, semn ca trebuie sa te mai gandesti si la tine si sa mai lasi din responsabiliati macar pentru cateva ore.
PARCARE: viitor incert, cautare de sine,  te simti incoltit de cei din jurul tau; parchezi masina – nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.
PASARE: aspiratie catre libertate, cautare interioare, capacitatea de a alege, veste de departe, universul te sustine in ceea ce faci; moarta – pesimism, lipsa de incredere in tine, ganduri negative,.
PASAPORT: daca e al tau – siguranta de sine, sentiment de independenta, dorinta de realizare; vezi un pasaport – incepi sa iti propui o serie d eobiective ce tin de evolutia ta materiala si interioara.
PASA: Neasumarea responsabilitatilor, lasi pe altii sa faca ceea ce ar trebui sa faci tu.
PAT: oboseala cronica, ti se pare ca tot ce faci nu aduce rezultatele scontate; stand in pat – sentiment de saturatie, dorinta de a intelege ce vrei sa faci, ce iti place sa faci; faci patul – inchei socotelile cu cineva, iti pui ordine in viata profesionala si sentimentala, tu dictezi cum vrei sa evolueze viata ta.
PATENT: Situatie duala ce depinde de persoalitatea ta: ori incerci sa scoti ce e mai bun din lucrurile rele care ti se intampla ori te lasi coplesit de evenimentele negative si renunti sa inveti ceva din ceea ce ti se intampla.
PATINE: Ai capacitatea de a evita multe situatii dificile, trebuie doar sa iti mai dezvolti aptitudinile de comunicare; manipularea situatiilor in favoare ta.
PADUCHI: semn de neplaceri. te supara maruntisurile, nu esti atent la detalii, prea multe prejudecati, te simti rusinat in foarte multe situatii.
PADURE: cautare de sine, pericol, despici firul in patru si gandesti situatiile prea mult si prea irealist, iti aglomerezi si obosesti mintea cu tot felul de ganduri negre, sansa de belsug dar totul depinde de tine; padure taiata – pierderi financiare, suferinta mare ce iese la iveala, necazuri.
PADURAR: daca vezi un padurar- Te simti controlat si amenintat, frica de autoritate, mustrari de constiinta; greseli comise care stau in subconstient si iti apar sub forma senzatiei de teama de o autoritate mai mare. Daca tu esti padurar – dorinta de a face si a ti se face dreptate.
PAIANJEN: frici interioare, temeri ascunse cu care trebuie sa te confrunti, veste, intalnire; e foarte probabil sa te intalnesti cu o persoana care te-a marcat la un momet dat, in sens pozitiv sau negativ, anxietate si mult stres, multa munca si posibil si multe realizari.
PAINE: nevoia de paine – vitalitate scazuta, pofte nesatisfacute, simbolizeaza si impartasania- nevoia de curatare interioara, de purificare de toxine; daca vezi o paine – modestie, chibzuinta.
PALARIE: preocuparea pentru imaginea sociala, ascunderea defectelor, iti e frica de adevarurile pe care le-ai putea auzi despre tine, nevoia de a fi motivat.
PAMANT: vezi pamant – sansa de imbogatire, trebuie doar sa gasesti sansa si sa profiti de ea, perioada ce va presupune multa munca; daca sapi in pamant – iti ingropi trecutul, renuntare si sacrificui, prevesteste neplaceri.
PANZA: alba – necesitatea de a-ti cere scuze pentru ceva ce ai spus sau ai facut, constiinta nepatata, panza patata – probleme in relationarea cu oamenii, lacrimi, neplaceri.
PAPADIE: sentimentul ca totul este desertaciune, stare de spirit proasta, vorbe rele pe care le spui sau sunt spuse despre tine.
PAPUSA: intruchiparea modului in care te vezi si te percepi pe tine insati/insuti; nevoia de a acorda mai multa iubire propriei tale persoane, de a te ingriji mai mult de tine.
PAR: vei avea multe sanse de a-ti duce planurile la bun sfarsit; neplaceri dar si realizari, vitalitate, energie sexuala  si libido crescut; par alb – necesitatea de a iti invatat lectiile, de a lua in considerare sfaturile date de altii,; fara par in cap  - stres, frustrare, nu te simti bine in propriul tau corp, agitatie nervoasa, depresie. par (pom) – rabdare, multe nevoi si necesitatea de a-ti stabilii prioritatile.
PARINTI: daca iti visezi paintii inseamna ca s-au gandit foarte mult la tine in ultimul timp, sentiment de culpa fata de ei, dor si iubire neexprimata; daca visezi ca mor – e de bine, moartea vechilor tipare, reinceperea unei noi etape din viata lor.
PASTAIE: (Fasole): va paste o boala sau aveti imunitatea organismului scazuta.
PATRUNJEL: semn de boala, nevoie de vitalizare si energizare, sentiment de grija si ocotire fata de cineva.
PAUN: te pierzi in detalii si incerci fii in centrul atentiei prin metode ce nu te caracterizeaza pe tine ca persoana; tendinta spre opulenta, laudarosenie.
PECHINEZ: invidie rautate, viclenie. Daca pechinezul este al tau inseamna ca ai ganduri negative despre altii si nutresti sentimente de invidie sau gelozie. Daca vezi un pechinez este foarte posibil sa fii invidiata sau cineva sa te vorbeasca pe la spate.
PEISAJ: In functie de peisaj vorbeste despre starea ta interioara, despre realitatea a ceea ce simti si gandesti, despre cum vei tu anumite lucruri.
PELERINA: trebuie sa ai mai multa grija de tine, nevoia de protectie, de a fi ocrotit si de a ocroti la randul tau.
PELICAN: Nevoia de a fi mai chibzuit, mai atent pe unde cheltuiesti banii, nevoia de a acumula,emotii si ganduri pe care le tii in tine.
PENDULA: sentimentul ca nu ai timp sa duci la indeplinire o misiune, atentionare cu privire la ceva ce trebuie sa faci acum pentru a nu fi prea tarziu. Nu lasa pe maine ce trebuie sa faci azi.
PENE: veste, necesitatea de a face compromisuri, de a oferi intelegere celor din jurul tau, de a fi mai putin ferm in critici.
PENSETA: necesitatea de a fi vigilent, sentiment de frustrare legat de aspectul fizic sau legat de o neregula pe care ai sesizat-o dar nu ai reusit sa o rezolvi.
PEPENE: rosu – pofte sexuale, dorinta de a experimenta senzatii noi, vitalitate; galben – sentimente puternice fata de cineva.
PERDEA: mustrari de constiinta, prejudecati si lucruri pe care ti le interzici, minciuni si secrete.
PERNA: senzatia de sufocare, ca in multe situatii ai vrea sa spui mai multe lucruri decat iti ies pe gura, nevoia de a-ti ordona gandurile, oboseala.
PERON: semn de insecuritate, de nesiguranta, de lipsa de incredere in tine si in oameni
PERLE: semn de noroc, cineva este langa tine si te sustine, semn de belsug.
PERE: sensibilitate excesiva, posibil castig.
PERIE: posibile probleme de sanatate, complexitate, nevoia de a-ti purta mai multa grija , necesitatea de a fi mai rabdator in anumite situatii.
PERUCA: Daca porti peruca e semn de inferioritate, de instabilitate emotionala, cautare interioara, frica, ceva ce ascunzi sau ceva ce nu stii inca despre tine; daca vezi o peruca sau vezi pe altcineva purtand-o – vei avea parte de ceva ce te va soca, vei auzi ceva ce iti va atrage atentia.
PESCAR: Daca vezi un pescar inseamna ca cineva iti va acorda un ajutor, fara ca tu sa realizezi; posibil sa primesti ceva (un cadou, niste bani)
PESCARUS: romantism, iubire, ai multa iubire de oferit, pe care o tii in tine si nu o daruiesti celor din jur, libertate si aspiratii.
PESTE: prinzi un peste – noroc, sansa in ceea ce faci; vezi un peste – proiecte si idei de viitor ce au toate sansele sa se concretizeze.
scadere PETICE: esti mult prea putin chibzuit, consum de energie pe lucruri banale, copilaresti
PIATRA: nevoia de stabilitate emotionala si financiara, greutati si responsabilitati pe care ti le asumi si care cresc nivelul de stres; ganduri si preocupari legate de situatia materiala.
PICIOR: semn de slabiciune fizica, posibila boala; piciorul tau- neincredere in fortele proprii, incercare de autoincurajare; piciorul altcuiva – vulnerabilitate emotionala,  poti fi usor de convins.
PICTOR: nonconformism, dorinta subconstienta de a actiona liber si spontan, semn de saracie.
PICTURA: iluzie, traiesti intr-o lume imaginara, innterpretezi gresit, traiesti prea mult in mintea ta si nu in realitate; in functie de imaginea pictata- dorinta ascunsa a subconstientului.
PIELE: piele de om – grija pentru sanatate, necesitatea de a acorda mai multa atentie corpului tau; piele de animal – moment bun pentru o schimbare.
PIEPTANE: semn de superficialitate; lipsa de empatie, dorinta de a te detasa de oamenii care te incarca cu problemele lor.
PIERSICA: pofta sexuala, stare de excitare; pierzi din vedere multe detalii.
PIJAMA: stare de epuizare, dorinta de a lancezi, de a nu fi bagat in seama. Perioada proasta.
PILA: nevoia de schimbare, curaj, initiativa, forta interioara dar si posibile necazuri.
PINGUIN: te lasi distras de alte lucruri, necesitatea de a lasa sa iasa in evidenta duiosia si compasiunea ce le tii inauntrul tau; altruism; posibile dificultati materiale; necesitatea de a fi rabdator.
PIPA: posibile conflicte cu parintii, ganduri serioase cu privire la ceva.
PIPER: cearta, scandal, barfa, calomnie.
PISCINA: plina cu apa- relaxare, meditatie, semn ca trebuie sa lasi timpul sa vindece ranile; fara apa- risc asumat si posibil pericol, nesansa, suferinta.
PISICA: pisica este manifestarea partii feminine din tine. Daca pisica este agresiva iti lipseste duiosie, blandetea, afectiunea si grija fata de ceilalti. Pisica e semn de tristete, de delasare, nesansa. Ai incredere in intuitia si sentimentele tale.
PISTOL: vezi pusca
PIVNITA: blocaj emotional, introvertire, singuratate, irascibilitate, sensibilitate sporita.
PLASA: vrei sa ai situatia sub control, teama de a nu gresi, speculezi situatiile nefavorabile pentru altii pentru a le aduce in favoarea ta.
PLANSET: daca tu plangi- nevoia de a te descarca, de a fi ascultat de cineva, sentimentul ca esti singur; daca plange un copil – partea vulnerabila si inocenta din tine a fost atinsa, cineva care te-a lovit in punctul sensibil; daca plange altcineva langa tine – sentiment de mila care te consuma. Iti consumi energia gandindu-te la nefericirea altora.
PLOAIE: tristete, depresie dar si curatarea de energii negative prin exprimarea sentimentelor.
PLOP: naivitate, cateodata esti prea credul.
PLUTA: cineva iti poate intinde o mana de ajutor, probleme peste care vei trece.
POARTA: nevoia de a fi ascultat, de a te exprima, de a-ti deschide sufletul fata de cineva, incredere in cineva.
POD: trecerea intr-o alta etapa a vietii, evolutie interioara,trecerea de la o stare la alta, de la o situatie la alta, luarea unei decizii.
PODOABA: dorinta de a fii in centrul atentiei, de a fi laudat si admirat.
POEZIE: conteaza foarte mult care sunt versurile si ce stare ti-au transmis ele in vis.
POLITIST: teama de a nu fi prins, mustrari de constiinta, nesupunerea la regulile sociale si morale, regrete.
POLONIC: necesitatea de a acumula mai multe informatii, de a te documenta mai mult.
POM: inverzit – veselie, voie buna, succese, rodnicie; vested – stare proasta.
PONEI: intoarcerea catre copilarie, catre partea ingenua din tine, puritate si curatire sufleteasca, nevoia de eliberare de greseli prin constientizarea lor.
POPA: nemultumire, incarcatura sufleteasca, posibile necazuri.
PORC: bunastare si multumire sufleteasca
PORTATIV: muzical – liniste, calm interior, nevoia de a-ti gasi linistea pentru a putea construi ceva.
PORTOCALA:  neimplinire emotionala, neliniste.
PORUMB: posibil imbunatatirea situatiei financiare.
PORUMBEL: prietenie, iubire, aspiratie catre liniste sufleteasca si libertate
POTCOAVA: semn de noroc, asumarea responsabilitatilor, initiativa.
POVARA: Daca simti in vis, vei cistiga noi prieteni
PRAPASTIE: frustrare, stres, sentimentul ca ceva lipseste, frica, spaima, lucrurile incep sa iti scape de sub control, prabusirea sperantelor, a sentimentelor, a curajului.
PRASTIE: invidie, lipsa de maturitate, actionezi dupa instinct in unele situatii.
PRAVALIE: semn de saracie, de proiecte care pornesc greu si par a nu avea nici o finalitate pozitiva.
PREDICA:  ia seama de ceea ce auzi in predica.
PREZICERE: conteaza foarte mult ce simti vizavi de prezicere si ce spune prezicerea.
PRINS: Daca te visezi prins – stres, probleme profesionale, regrete, constiinta incarcata
PRIVIGHETOARE: romantism, perioada buna pe plen sentimental, stare de bine, de calm.
PRUNE: trebuie sa iti revizuiesti comportamentul cu cei din jur, atentie si grija mai mare fata de oamenii la care tii.
PULOVER: neplacere, lipsa de confort.
PUSCA: semn ca in sufletul tau sunt niste conflicte nerezolvate, dorinta de razbunare, de a plati cu aceeasi moneda, semn de agresivitate refulata.
PUSCULITA: chibzuinta, lipsuri materiale, datorii, nevoia de acumulare rapida.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu